2011. november 25., péntek

Easy Hair szuper tartós kímélő új hajhosszabbítás - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Sziasztok!
A legújabb, legszuperebb hajhosszabbítást kínálom minden szépülni való hölgynek. Hazánkban ez egy teljesen új tecnnika, csupán tavasz óta ismerik ezt a technológiát, pedig ez a legtartósabb, legkímélőbb ismert módszer, hiszen semmiféle hőeljárásnak, ragasztószernek(keratin, gyanta.. ), semmiféle vegyszernek,   oldószernek nincs kitéve a hajunk, fejbőrünk, nem irritálja semmiféle szintetikus vegyi anyag a féltett hajkoronánkat!!!
Akár 4hónapon át fenn maradhat a haj anélkül, hogy károsodna, elvékonyodna, vagy akár letörne, vagy esztétikailag nem lenne megfelelő.
Az Easy Hair technikánál egy picike 2mm-es átmérőjű aprócska nemesréz csövecske rögzíti a póthajat a saját hajunkhoz, melynek hossza kb. 1cm-es(fémallergiások is bátran használhatják!! )A picurka cső a hajtőtől 1cm-re kerül rászorításra, és akármilyen frizura készíthető utána, a csövecskék láthatatlanok maradnak(természetesen a hajszínnek megfelelő színű csövecskékkel dolgozom). Bátran fésülheted , moshatod, tekerheted, vasalhatod, balzsamozhatod, hajmaszkozhatod, nem fogod elhagyni a tincseidet, hiszen teljesen fixen rögzítettek, és nem oldja sem a meleg hajszárítő, sem a kölönböző vegyszerek, amelyek a hajápolókban jelen vannak. Csodás, természetes hatású tincses hajhosszabbítás, saját tapasztalatom is azt diktálja, hogy bátran ajánlom még a vékonyszálú hajú hölgyeknek is. Az összes létező technikát kipróbáltam, de sajnos nagyon rossz tapasztalataim voltak, hiszen nekem is vékonyszálú, szőke hajam volt, amit tönkretett a többi módszer.
Most itt a kiváló alkalom, hogy nálam szépülj, és közben megőrizheted a saját hajad épségét, szépségét, egészségét is. Oklevéllel rendelkező gyakorló hajhosszabbítóként garantálom e módszer sikerét!!! Hozott hajból is dolgozom, de így a haj minőségéért garanciát nem tudok vállalni.
Európai hajat is rendelhetsz nálam, egy hajhosszabbításhoz 100-120tincset ajánlok. Különböző hosszúságú, színű egyenes, ill. göndri hajakból válogathatsz nálam! Az aukció haj nélkül a munkadíjat, a csövecskéket tartalmazza, hajat hozzá a másik futó aukciómból tudsz rendelni. Egy speciális orvosi  acélból készült fogóval dolgozom, mellyel könnyedén, semmi komplikáció nélkül pár perc alatt lehetőségem van a tincsek eltávolítására, leszedésére fájdalom, kellemetlenség, vegyi beavatkozás nélkül. A haj felrakása, leszedése mindössze 2órát vesz igénybe!!



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 22:29
. Easy Hair szuper tartós kímélő új hajhosszabbítás - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése